За чисте місто!
головна сторінкаконтактна інформаціякарта сайту
За чисте місто!
» Адреси громадських приймалень

   Центральний офіс

    м. Тернопіль
вул. Листопадова, 2,
тел.  (0352) 42-21-01
e-mail: zamisto@mail.ru

За чисте місто!
» Корисні посилання
Президент України
Урядовий портал
Верховна Рада України
Громадянське суспільство і влада
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА УКРАЇНИ
Національний знак єкологічного маркування
Міжнародний Фонд "Єдиний світ"

День довкілля

День довкілля / Новини — 15.04.2011

День довкілля

У 1997 році, у  третю неділю квітня, було організовано акцію “Дерево – Життя”, яка полягала в залученні людей до благоустрою та озеленення своїх населених пунктів.  З того часу, традиційно, у цей день в Україні проводяться суботники та інші заходи для поліпшення екологічного стану навколишнього середовища. ТГО «За чисте місто» також не залишилась осторонь. Тому у підтримку всеукраїнської акції День довкілля було прибрано частину кутківецького лісу та територію поблизу кінотеатру ім. Довженка

  Понад 30 активістів організації та волинетри з хорошим настроєм та ентузіазмом, очистили найбільш забруднену частину Кутківецького лісу та прилеглу територію кінотеатру ім. Довженка від сміття. А також висадили декілька десяток ялинок спільно з організатором конкурсу перша леді та міс україни Володимиром Заверухою. До якого також долучились конкурсантки «перша леді» та учасниці відбіркового конкурсу «міс україни». було пророблено чи мало роботи  всі хто приймав участь були дуже задоволені що долучились до цієї акації.

Нехай ми не змогли очистити весь Тернопіль від сміття про те ми зробили свій вагомий внесок і показали людям що наше місто може бути чистим.

Наступною акцією ТГО «За чисте місто» та міською радою буде святкування всесвітнього дня землі, що відбудеться 25 квітня поблизу пам’ятника Данилу Галицькому. Буде багато цікавих конкурсів, квестів та призів.

15 квітня 2011 р.

» Додаткові розділи
» Фотоматеріали
» Медіа файли
Перше засідання громадської ради з питань екології
Перше засідання громадської ради з питань екології
 Переглянути відео
 Усі відео матеріали
» Пошук по сайту
» За чисте місто!
© ТОГО «За чисте місто!»

Про організацію        Наша Тернопільщина        Нормативно-правові документи        Громадські приймальні        Діяльність організації        Засоби масової інформації        Корисна інформація        Зворотній зв’язок
Створення сайтуweb-студія «Kenga» Web-студія «Kenga»