За чисте місто!
головна сторінкаконтактна інформаціякарта сайту
За чисте місто!
» Адреси громадських приймалень

   Центральний офіс

    м. Тернопіль
вул. Листопадова, 2,
тел.  (0352) 42-21-01
e-mail: zamisto@mail.ru

За чисте місто!
» Корисні посилання
Президент України
Урядовий портал
Верховна Рада України
Громадянське суспільство і влада
МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА УКРАЇНИ
Національний знак єкологічного маркування
Міжнародний Фонд "Єдиний світ"

Міжнародний Фонд "Єдиний світ"

Міжнародний Фонд "Єдиний світ" / Новини — 19.12.2010

Міжнародний Фонд «Єдиний світ» і громадська організація «За чисте місто!» відтепер працюють разом!

 

  16 грудня члени громадської організації «За чисте місто!» провели прес-конференцію, на якій повідомили про співпрацю Міжнародного Фонду «Єдиний світ» та громадської організації «За чисте місто!».

   Подальша співпраця полягає у розвитку трьох напрямків: екологічного, науково-просвітницького та в галузі культури.

  Міжнародний Фонд «Єдиний світ» створений в 2008 року з ініціативи Едуарда Прутніка. 

 Фонд орієнтований на розвиток України, як держави, яка є невід’ємною частиною світової спільноти. Фонд «Єдиний світ» є українським Фондом, який працює в інтересах України, як держави.

  Напрямком роботи Фонду «Єдиний світ» є всебічний вплив на життя та розвиток людей, що складають єдине суспільство, єдину країну, єдиний світ.

  На прес-конференції активісти організації презентували книги, які видав Фонд «Єдиний світ», а також ознайомили громадськість з планами спільної роботи організації з Фондом.

  Першим спільним проектом Фонду «Єдиний світ» та організації «За чисте місто!» стала акція, науково-просвітницького напрямку, приурочена до дня Святого Миколая. Фондом було передано 150 книг, які представники громадської організації подарували бібліотекам та читальним залам вищих навчальних закладів Тернополя.

  Примірники книг «Промови що змінили світ», «Світова економіка – глобальна фінансова криза» та «Західні виборчі системи: міфи, геополітика і права людини»  отримали бібліотеки Тернопільського Національного Технічного Університету ім. І. Пулюя, Тернопільського Національного Педагогічного Університету ім. В.Гнатюка та Тернопільського Національного Економічного Університету. У кожному з університетів голова організації За чисте місто!» Антон Рекуш провів коротку презентацію книг.

  Міжнародним Фондом «Єдиний світ» було видано більше 6-ти книг для студентства і молоді України і зарубіжжя. Книга «Світова економіка – глобальна фінансова криза» стане у нагоді фахівцям з економічної теорії і політики, державним службовцям і всім тим, хто цікавиться сучасними економічними проблемами, адже для України сьогодні важливо не тільки мінімізувати негативний вплив світової фінансової кризи, але вже зараз шукати своє місце в посткризовій світовій економіці.

«Промови, що змінили світ»  - книга, яка стала вже четвертим виданням фонду. Ці промови – не тільки шедеври ораторської майстерності, це віхи в історії людства, які є відправними точками подій, що змінили світ. А книга «Західні виборчі системи: міфи, геополітика і права людини»   містить правовий аналіз виборчих систем ряду країн Західної та Східної Європи, дослідження їх прозорості та практичного застосування на виборах, а також відповідності проголошених цілей демократичним стандартам і правам людини.

 Усі книги Міжнародного фонду «Єдиний світ» викликали серед студентів  велике зацікавлення і отримали багато схвальних відгуків та подяк.А директор бібліотеки Тернопільського Національного Економічного Університету Возьний К.З. у відповідь подарував Фонду «Єдиний світ» книги видані університетом «Історія звершення особистості».

    Викладацький склад та студенти висловили щиру подяку Голові правління Міжнародного Фонду «Єдиний Світ» Едуарду Анатолійовичу Прутніку за можливість поглибити знання з економіки, політики, історії та філософії, за допомогою книг, подарованих фондом.

19 грудня 2010 р.

» Додаткові розділи
» Фотоматеріали
» Медіа файли
Перше засідання громадської ради з питань екології
Перше засідання громадської ради з питань екології
 Переглянути відео
 Усі відео матеріали
» Пошук по сайту
» За чисте місто!
© ТОГО «За чисте місто!»

Про організацію        Наша Тернопільщина        Нормативно-правові документи        Громадські приймальні        Діяльність організації        Засоби масової інформації        Корисна інформація        Зворотній зв’язок
Створення сайтуweb-студія «Kenga» Web-студія «Kenga»